You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Мобилни къщи и Контейнери

Монтакс ЕООД предлага ремонт, монтаж, демонтаж и цялостна подръжка на всички видове мобилни контейнери с различна цел – модулни къщи, охранителни будки, сглобяеми контейнери за търговска цел. Металните конструкции също са широко застъпени в нашата дейност.

Модулни и преместваеми къщи

Забързаният и постоянно променящ се начин на живот, предполага висок ритъм и мобилност в ежедневието ни. Това важи с пълна сила вече дори за нашите домове. Сглобяемите къщи набират голяма популярност през последните години. Все повече хора залагат на този тип жилища.

Какви са предимствата?

  • Достъпност
  • Контрол върху строителния процес
  • Скорост на строителство
  • Гъвкавост на дизайна
  • Енергийна ефективност
  • Гаранция
Виж още
модулни преместваеми къщи и контейнери

Административни сгради

голямо предимство за бизнеса, даващо възможност за бърза смяна на локацията, лесно и без проблеми. Сглобяемите сгради, изградени от различни модули, дава гъвкавост, удобство, пространство и висока ефективност във всеки аспект.

Виж още
сглобяеми административни сгради

Мобилни контейнери

намират широко приложение в бизнес средите. Удобното им разположение, лесни за охлаждане и отопление през зимата, възможността за бързо сглобяване/разглобяване, ги правят предпочитани за много търговски обекти. Магазини, салони, офиси, лесно могат бъдат организирани в такъв тип контейнери. Особено предпочитани са при строителни обекти, при които често се налага смяната на местоположението.

Виж още
мобилни контейнери

Жилищни контейнери

леката конструкция, бързината при сглабяне и разглабяне, ги правят възможно най-доброто решение за летни жилища, за настаняване на сезонни работници и др. Доброто и удобното разположение, дават възможност за настаняване на 3-4 души, без компактните размери да са за сметка на комфорта.

Виж още
жилищни мобилни контейнери

Охранителни будки и кабини

леките конструкции и комфорта, който предлагат, правят този тип будки най-предпочитани в сферата на охранителната дейност. Лесно се преместват от място на място и предлагат висок комфорт. Подходящи за строителни обекти, жилищни сгради, вили и други обекти, при които се налага позициониране на охранителен персонал.

Виж още
мобилни охранителни будки и кабини

Метални конструкции

предлагаме подръжка и ремонт на широка гама алуминиеви конструкции, конструкции от неръждаема стомана и др. Богатият опит и качествените материали, които влагаме, са гаранция за доброто изпълнение. Приоритет са бързината на изпълнение, високото качество и коректно проследяване на проектите от началото до края.

Виж още
метални конструкции варна

Заведения за бързо хранене

лесното позициониране, компактните размери и атрактивен външен вид, прави преместваемите кабини, много подходящи за такъв тип заведения. Сандвичи, скара, напитки и всички видове предлагащи храна от типа ToGo. Позиционирането им според мястото на събитието е голямо предимство за бизнеса, което не обвързва собствениците с конкретна локация. Този тип помещения са оборудвани с всичко, което е изискуемо за хранителен обект – хладилници, санитарен възел и т.н. Панаири, изложения, концерти представления на открито..бизнесът Ви е там, където са хората!

Виж още
мобилни заведения за хранене контейнери

Санитарни възли

всяко едно събитие, проведено на открито или търговски обект, следва да бъде подсигурено от санитарни възли. Лесно пренасяне, бърз монтаж и демонтаж, компактни размери, лесна подръжка. Санитарните възли се предлагат освен като самостоятелна точка, така и като част от търговски преместваеми обекти. Подходящи са за строителни площадки, социални събития, търговски изложения, спортни и музикални събития и др.

Виж още
мобилни санитарни възли WC варна контейнери

Ако се нуждаете от какъвто и да е вид метална конструкция, жилищен контейнер или мобилен контейнер, можете да се свържете с нас, за да ви изготвим проект и съдействаме в максимални кратки срокове.

Връзка с нас